Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ρόμπες και κουκούλες

Αφού γίναν ρόμπες με την διπλή απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι,αφού χάσαν κάθε έδαφος στην διακηρυγμένη αναδιάρθρωση της αστυνομίας με τους πιστολέρο μπάτσους που βαράνε σε πρεσβείες,ταβέρνες και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας αλλά και στήνουν ενέδρες σε πολίτες (π.χ. Χανιά), αφού δεν μπορούν να αστυνομεύσουν το κέντρο της Αθήνας έχοντας 500 άτομα "ειδικής κατηγορία" που απασχολούν 5000 αστυνομικούς βρήκαν την λύση για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Παράνομες οι κουκούλες και τα ανώνυμα καρτοκινητά.Εύγε!Με αυτά τα μέτρα όλα θα φτιάξουν.Πλέον δεν θα γίνονται διαρρήξεις,ούτε ληστείες σε τράπεζες,ούτε αποδράσεις απο τα κολαστήρια.Το εγκλημα σιωπά μπροστά στην αποτελεσματικότητα των μέτρων της κυβέρνησης.Οι νονοι,οι μαφιόζοι και οι διαρρήκτες θα αντιμετωπίσουν τα μέτρα του Δένδια και του Μαρκογιαννάκη(ιδέες του Καρατζαφέρη βέβαια) με ρίγος,φόβο και δέος!

Μήπως όλα αυτά τα μέτρα τα συζήτησαν με τα 5 χρονα παιδάκια τους.Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι με αυτά τα μέτρα εντυπωσιασμού θα αλλάξουν οι δείκτες εγκληματικότητας ,τότε ας γραφτεί ξανά στον παιδικό σταθμό.Μέτρα ουσίας δεν παίρνονται γιατί ξεβολεύεται κόσμος από τα γραφεία και γιατί "λεφτά δεν υπάρχουν".Ε... με τόσες προσλήψεις γερο-αγροφυλάκων και άλλων άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων, που λεφτά για αστυνομικούς(όχι ημίμετρα Ε.Φ. και Ζητάδων)....

Μέτρα όπως οι πεζές περιπολίες στις γειτονιές και η προσέγγιση του πολίτη από τους αστυνομικούς είναι αυτά που θα μειώσουν την εγκληματικότητα.Και λιγότερη διαφθορά σε θέματα πειθαρχίας των οργάνων τάξης και τήρησης των νόμων δεν βλάπτει.Γιατί οι πολίτες πληρώνουν την αστυνομία όχι για να σπάει στο ξύλο τα γερόντια και τους συμβασιούχους(επι ΠΑΣΟΚ) ή μαθητές κι αλλοδαπούς (επι Ν.Δ.), αλλά για να προστατεύει από ληστές,διαρρήκτες,τσαντάκηδες και πάσης φύσεως υποκείμενα που λυμαίνονται την περιουσία μας.

Βέβαια αν ίσχυε αυτο θα έπρεπε τα ΜΑΤ να μπουν μέσα στην Βουλή.Έχει πολλά απο αυτά τα υποκείμενα τα οποία ουδόλως έχουν λόγο να νοιάζονται για την εγκληματικότητα αφού έχουν μόνιμα φρουρούς τριγυρω τους.

Ας ελπίσουμε πάντως ότι αυτά τα μέτρα θα ενταχθούν στην σφαίρα του γελοίου όπως και η καθολική απαγόρευση ηλεκτρονικών παιχνιδιών από το ΠΑΣΟΚ μετά το σκάνδαλο με τα φρουτάκια.Δεν μπορούν οι ελευθερίες των πολιτών να θυσιάζονται στον Μεγαλο Αδερφό για χάρη της ανικανότητας των αρμοδίων για την διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: