Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Ίδια κόμματα, ίδιοι εκβιασμοί


Σε συνέχεια του προηγούμενου post και προς επιβεβαίωση των γραφομένων έρχεται η εξής φράση του Γ.Παπανδρέου,την οποία σήμερα τα φιλικά έντυπα απέκρυψαν.Αυτή λοιπόν είναι ως εξής: "ΠΑΣΟΚ ή Δεξιά".

Ένα δίλημμα που δείχνει την αγωνία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να αποκόψουν της απώλειες τους μετά το κύμα οργής που ξεσηκώθηκε εναντίον τους,άπαξ και σβήσαν οι φωτιές. Η μεν ΝΔ με την απειλή του χάους προσπαθεί να στερήσει την είσοδο του Καρατζαφέρη στην Βουλή και το δε ΠΑΣΟΚ με τον "μπαμπούλα" της Δεξιάς του '60,να μην χάσει από τα αριστερά κόμματα. Καμία από τις απειλές δεν αληθεύει.

Η ταύτιση των πολωτικών θέσεων των δύο μεγάλων, δείχνει αφενός πόσο θέλει να κρατηθει στην εξουσία ο Κωστάκης και η ΝΔ (έχοντας απαντήσει οτι είναι 51 και δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί) και αφετέρου πόσο αντιδημοκρατικό κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ενώ δείχνει ότι κάνει μαζική δημοκρατία στην βάση,έρχεται και εκβιάζει την ψήφο ανθρώπων που τυχόν θα ψήφιζαν κάποιο αριστερό κόμμα,προβάλλοντας εαυτό ως το μόνο αντίπαλο της Δεξιάς.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι αντίπαλος με τη ΝΔ μόνο στην κατάχρηση δημοσίου χρήματος, στην διαφθορά, στις παρατυπίες και στον ευτελισμό των ηθών, πολιτικών και μη. Όλα τα άλλα περί "χάους" και "Δεξιάς", εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα υστερίας που προσπαθούν να επιβάλλουν τα πανικοβλημένα κόμματα. Ας τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει λοιπόν.Καινούργιες εκλογές(αν και δεν ξέρω κατά πόσο μας συμφέρει με τόσα που τρώνε από τις επιδοτήσεις...)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: