Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Άνανδρη επίθεση κατά υποψηφίων βουλευτων!


Ο Εμμανουηλίδης και ο Κοτζαμάνης ακόμα ζουν ανάμεσα μας!Μικροί και ανόητοι ανθρωπίσκοι,απομεινάρια του εμφυλίου και των "διωκτών των κομμουνιστοαναρχοσυμμοριτών" κατάφεραν να κάνουν γνωστή την παρουσία τους δια της αποδεδειγμένης και αποτελεσματικής κατά αυτούς μεθόδου.Η γνωστή μέθοδος του "βαράτε στο ψαχνό"!

Κάποιοι τραμπούκοι για τους δικούς τους λόγους ,βρήκαν 4 υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διεξήγαγαν την προεκλογική καμπάνια στο Παγκράτι και έστειλαν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" 2 εξ'αυτών.Από την δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζουμε ότι:"Οι τρεις τραμπούκοι αφού απέσπασαν και κατέστρεψαν τα φυλλάδια που μοιράζονταν, ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν δύο εκ των συντρόφων".Κι όλα αυτά 10 μέρες πριν τις εκλογές.Ένα μεγάλο βήμα πίσω για την δημοκρατία μας.

Το 1963 μετά την δολοφονία Λαμπράκη είχαμε παραίτηση του μπάρμπα του σημερινού πρωθυπουργου.Το 2007 αν τυχόν υπήρχε θανάσιμος τραυματισμός ενός από αυτούς τους υποψηφίους συναδέλφους του πρωθυπουργού,θα υπήρχε παραίτηση του κ.Πρωθυπουργού;Αμφιβάλλω...

Εδώ δεν παραιτείται ούτε με φωτιές,ούτε με πλημμύρες,ούτε με ζαρντινιέρες,ούτε με ύβρεις κατά κοινοβουλευτικών ομάδων ο αρμόδιος αμετακίνητος υπουργός κος Βράχος Πολύδωρας!Σιγά μην παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός για ένα τέτοιο ζήτημα.Εδώ μας εκβιάζει να τον ξαναψηφίσουμε λέγοντας ότι αλλιώς θα ξαναπάμε σε εκλογές μέσα σε κλίμα ακυβερνησίας... οπότε χέστηκε για 2 αριστερά "παιδαρέλια"(αν και ίσως χαλάει το ίματζ λιγάκι)!

Αυτό που θέλω να δω είναι η άμεση σύλληψη των εγκληματικών αυτών στοιχείων όπως έγινε στην περίπτωση των αναρχικών με το Καζίνο της Πάρνηθας.Για να λέμε τουλάχιστον ότι έχουμε ισονομία σε αυτό το κράτος.Γιατί η γυναίκα του Καίσαρος πρέπει να είναι τίμια αλλά και να το δείχνει(πλησιάζω την ορολογία του Βύρωνος)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: