Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Η χώρα εν καμίνω

Το σχέδιο ήταν οργανωμένο, το είπε ο πρωθυπουργός, το αποδεικνύουν και οι δορυφορικές λήψεις.

Τόσες πολλές φωτιές, σε τόσες πολλές τοποθεσίες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.

Τόσα πολλά στουπιά, τόσα πολλά πετόνια βενζίνης, τόσες πολλές παραπλανητικές κλήσεις στην Πυροσβεστική δεν είναι τύχαιο.

Το έγκλημα είναι οργανωμένο και δεν είναι οργανωμένο από απλούς οικοπεδοφάγους που απλά θέλουν να χτίσουν μια πολυκατοικία.

Μια φωτιά στον Υμμητό ή στο Σέιχ Σου μπορώ να το δεχτώ ότι είναι έργο οικοπεδοφάγων.

Οι φωτίες μέσα σε δάση και χωριά παραπέμπουν αλλού. Η έρευνα πλέον της υπόθεσης ξεφεύγει από τα όρια της Πυροσβεστικής. Η υπόθεση επιβάλλεται να ερευνηθεί σε άλλο επίπεδο. Σέ επίπεδο ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατικής.

Οι 53 νεκροί και τα χιλιάδες καμμένα στρέμματα πρέπει να δικαιωθούν. Η δικαίωση θα έρθει μόνον όταν βρεθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι της τραγωδίας. Αυτοί που έβαλαν την κάθε 73χρονη γυναίκα, τον κάθε 65χρόνο άνδρα και τον κάθε ανήλικο, να πάρει ένα στουπί και να κάψει την Ελλάδα την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

enas tropos na apotrepsoun tous empristes apo to na kaine dasi ine me to na efarmostoun poli pio austires poines. me mia dolofonia epireazete mia oikogenia.me to kapsino twn daswn,epireazete olokliri i xwra gia dekaeties.xeimerina touristika theretra opws spilea kai potamia,an xathoun,tote miwnete o tourismos eswterikos kai e3wterikos,me arnitikes sinepies kai stis epomenes genies.Ara i poini gia emprismo prepei na timwrite isa3ia i kai austirotera akomi kai apo mia dolofonia.

Antonis

Alexius είπε...

Το ότι υπάρχουν πολλές φωτιές δεν σημαίνει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο.Αν έχει πληροφορίες ο πρωθυπουργός ας τους κατονομάσει αυτούς.Εμπρηστές υπάρχουν και δεν είναι μόνο οικοπεδοφάγοι.Αλλά το να επικαλείσαι ένα μεγαλύτερο εχθρό(και χωρίς στοιχεία),βοηθά στον κόσμο να πιστέψει ότι ούτως ή άλλως είναι αβοήθητος,απαλάσσοντας σε μεγάλο βαθμό τους κυβερνώντες.Βολικό...

Εκτός αυτού οι συλληφθέντες μέχρι τώρα είναι ένας 65χρονος στην Αρεόπολη,μια γιαγιά στην Ηλεία και δύο 11άχρονα στην Καβάλα.Είναι σαφές ότι οι εμπρηστές ανά την Ελλάδα ανέλαβαν δράση εφόσον υπήρχε τέτοια διασπορά δυνάμεων και τέτοιες ιδανικές συνθήκες.Αλλά το να περάσουμε στην συνωμοσιολογία και μάλιστα με την βοήθεια του πρωθυπουργού και των φίλα προσκείμενων εφημερίδων.μου μυρίζεται μεγάλη απάτη.Όπως και η μεγάλη συνομωσία στις υποκλοπές που είναι ακόμα στο σκοτάδι.

Το απέραντο κακό είναι πιό εύπεπτο από την απέραντη ανικανότητα(και των περασμένων κυβερνήσεων).