Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Ανθέλληνες κάφροι της Τούμπας και πάντων των γηπέδων

Φυσικά με αυτό θέλω να θίξω όλους αυτούς που χτες έδειξαν γιατί σαν έθνος έχουμε τα χάλια μας.Κι όπως θέλουμε να λέμε ότι το φιλότιμο είναι ελληνική λέξη,άλλο τόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι και η διχόνοια και η καφρίλα είναι επίσης όροι ταυτισμένοι με το δύσμοιρο γραίκικο στοιχείο.Γιατί τους συγκεκριμένους οπαδούς ως Έλληνες δεν τους χαρακτηρίζω...

Και πολύ περισσότερο ως κυρίους!Ο Σαλπιγγίδης,ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που προσφέρει την υπηρεσία του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να γιουχάρεται από μαιμούδες που όλη τους η ζωή είναι η μπάλα.Γιατί στην δικιά τους ζωή χάσαν την μπάλα προ πολλού!

Ωραία...ας σκεφτούμε οπαδικά κι ας πούμε ότι έφυγε από τον ΠΑΟΚ και πήγε στον ΠΑΟ.

Έφυγε από μία ομάδα που τότε δεν μπορούσε να εγγυηθεί τα λεφτά που θα ζήταγε με την αξία του.όπως ακριβώς κάνει ένα στέλεχος εταιρείας που μεταπηδά σε μεγαλύτερη εταιρεία αφού δει ότι έχει φτάσει στα όρια παραγωγικότητάς του στην προηγούμενη επιχείρηση.Θα μου πεις η ομάδα δεν είναι επιχείρηση.Και τότε γιατί την λέμε ΠΑΕ και γιατί πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές;Και πάλι προβάλλεται το επιχείρημα ότι στον (μαζικό) αθλητισμό δεν μπορείς να λειτουργήσεις κυνικά.

Να συμφωνήσω κι εδω....

Ένας άλλος "λόγος" -χωρίς λογική- βέβαια είναι ότι πούλησε την Θεσσαλονίκη για τα λεφτά και το κατεστημένο της Αθήνας.Εδώ δείχνεται όλη η μιζέρια του φανατικού αντι-Αθηναίου Σαλονικιού.Του έχουν πιπιλίσει το μυαλό με την καραμέλα ότι η Αθήνα φταίει για ότι κακό συμβεί στην Θεσσαλονίκη.Ακόμα κι η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη!

ΕΛΕΟΣ!!!

Το να βρίζεις την μάνα του παιδιού και να ξεσπάς σαν δαιμονισμένος κανίβαλος σε ένα άτομο γιατί πρόδωσε την ομάδα σου ή την πόλη σου πως το δικαιολογεί κανείς;Και να πω ότι ήταν κανα δυό βλαμμένοι...

Όοοχι!!!Μιλάμε για ολόκληρο πέταλο από δαύτους .Που πάει να πει ότι η μιζέρια και η καφρίλα πάει σύννεφο στην Θεσσαλονίκη και τα πέριξ.Όχι ότι και οι λοιποί Έλληνες πάσχουν από έλλειψη καφρίλας(να υπενθυμίσω τα κοντάρια στον αγώνα Ελλάδα-Τουρκια).Καταλήγοντας, δεν μπορούμε να στιγματίσουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ,για την συμπεριφορά λίγων,γνωρίζοντας βεβαίως ότι τα ίδια γίνονται στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα.Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό χτες ο κ.Γκαγκάτσης είπε τα εξής:

"Ήταν μία καλή γιορτή. Αν εξαιρέσουμε ένα γεγονός, που είναι δυστυχώς διαχρονικό. Κάποιοι δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα. Ήρθε η ώρα να τους απομονώσουμε. Δεν γίνεται να αμαυρώνεται έτσι ο Ζαγοράκης ή το όνομα του ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης είναι ο πρώτος που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και πήγε σε μία ομάδα της Αθήνας; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η εθνική μας έπαιζε(...)"

Εν γένει αυτό που θα ήθελα να στιγματίσω είναι η συμπεριφορά των συγκεκριμένων οπαδών και όσων λογικών φιλάθλων ήταν μέσα στο γήπεδο για δύο λόγους, που ανέφερε κι ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Για τους μεν γιατί δείξαν ασέβεια σε δύο παίχτες που ανδρώθηκα στον ΠΑΟΚ και εκ των οποίων ο ένας πιά είναι ο πρόεδρός του ,αλλά κυρίως γιατί δείξαν ασέβεια στην πατρίδα τους υβρίζοντας ένα παίχτη με τη σημαία στο στήθος(την οποία βέβαια την εξυψώσαν το 2004).
Για τους δε γιατί δεν σιώπησαν αμέσως(κι όχι στο 30') αυτή την μειονότητα είτε με φωνές είτε με γιουχαίσματα(κλασσικός ελληνικός τρόπος διαλόγου).

Εν κατακλείδι, αυτό λοιπόν το οποίο πρέπει να ειπωθεί για αυτούς του κουφιοκέφαλους είναι το εξής:

Είναι κομπλεξάρες και ακόμα χειρότερα είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι πρέπει να απομονωθούν και να στιγματιστούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: