Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή.......


Εθνική σύνταξη, ταμείο κοινωνικής συνοχής, αύξηση ημερών αδείας για δημόσιους υπαλλήλους, αυξήσεις σε στρατιωτικούς, επιδοτήσεις σε ανέργους και πυροπαθείς, δωρεάν αποκωδικοποιητές σε άτομα με ειδικές ανάγκες.....είναι λίγες μόνο από τις παροχές που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση και βρίσκονται σε όλες τις εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα του Καραμανλή.

Ή προκηρύσει εκλογές για τον Σεπτέμβρη και απλά αποδεικνύει ότι έιναι το ίδιο με τους προηγούμενους και προκειμένου να μην χάσει την καρέκλα του κάνει αυτά που κορόιδευε και κατέκρινε εφαρμόζοντας το δόγμα ''Τσοβόλα δώστα όλα'', όπου Τσοβόλας βάλε εσύ Αλογοσκούφης.

Ή πάει για εκλογές τον Μάρτη, όποτε τα ψιλοκατάφερε ο χοντρούλης να εφαρμόσει αυτά που σκεφτόταν και τώρα θα γευτούμε τους καρπούς της επίτυχιας.

Κυριακή κοντή γιορτή...

1 σχόλιο:

Alexius είπε...

Ο Τσοβώλας δεν τα είχε δώσει όλα όπως είχε ζητήσει ο Παπανδρέου στην προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι και το ΠΑΣΟΚ έχασε τις επόμενες τρείς εκλογές.

Το ζήτημα είναι ότι ο Καραμανλής είναι ο ίδιος με τους άλλους.Απλά έριξε τις παροχές και θα δει την αντίδραση της κοινής γνώμης.Αν όλοι σκεφτούν να βολευτούν θα προκυρήξει εκλογές σύντομα.Αν γυρίσει αρνητικά θα θαφτούν κάποιες από αυτές τις εξαγγελίες -όπως έγινε και με την μονιμοποίηση των συμβασιούχων που δεν έγινε ποτέ- και θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο.

Αντέχει η χώρα όμως τέτοια σβεβαιότητα;Ας βγει ο Πρωθυπουργός να μιλήσει ξεκάθαρα και να μην αφήνει απλά να δημιουργείται κλίμα από τους υπουργούς του.Ας δείξει ότι είναι ηγέτης του κόμματός του και της κυβέρνησης του.

Γιατί αν περιμένει από τον Γιωργάκη να δείξει κάτι αντίστοιχο,μάλλον μπλέξαμε με δυο μαριονέτες...